Crypto University EU

Crypto University EU (CU EU) is een onafhankelijke organisatie met een eigen, unieke werkwijze en filosofie. Een filosofie waaruit wij een eigen strategie hebben ontwikkeld, namelijk de I’M-TEN Strategie (Uitspraak: *I am ten*). Deze Strategie is gefocust op het creëren van succesverhalen voor iedereen.
Onze slogan luidt als volgt: “Leer. Verdien. Groei.”. Wij geven jou eerst alle nodige educatie om wegwijs te geraken in de wereld van digitale valuta’s en blockchain technologie. Laat je niet afschrikken door deze misschien nog ongekende termen. Eens je weet waar het écht om gaat, kan je beslissen of je hiermee verder wilt gaan. Met andere woorden, of je wilt kapitaliseren op de opkomst van deze nieuwe technologie. Bovendien bieden wij jou de mogelijkheid om verder te groeien op zowel financieel als persoonlijk vlak. Iedereen kan bij ons terecht: van nieuwkomer tot reeds (relatief) ervaren cryptocurrency investeerder en alles daartussen.
Via onze unieke Strategie zorgen wij ervoor dat je jouw potentiële winsten kan maximaliseren, terwijl het risico tot een minimum beperkt wordt.
De initiatiefnemer achter Crypto University EU is Senne Trenson. Deze jonge ondernemer heeft in 2017 de blockchain technologie en de hierbij horende opportuniteiten ontdekt en hij heeft er zijn missie van gemaakt om enerzijds educatie omtrent deze nieuwe markt aan te bieden aan mensen wereldwijd en anderzijds hen hiermee de mogelijkheid te bieden om een passief en actief inkomen op te bouwen of zelfs financiële en persoonlijke vrijheid te bereiken. Onder leiding van Senne en met de hulp van zijn internationale contacten, groeit Crypto University EU uit tot een platform waar welzijn en welstand gecreëerd worden voor iedereen.


https://discordapp.com/invite/zKVxa7k