Artori

we help you make it
Stap voor stap een realiseerbaar product maken, dat is wat Artori Product Architects voor u doet. Net als een architect begeleiden we u doorheen de vier productontwikkeling stappen om van uw idee een succesvol product te maken.

4 stappen om het te maken


stap 1: Materiaal- en technologie advies
Goed begonnen is tijd gewonnen
Beginnen bij het begin. Het klinkt logisch, maar toch is het een stap die vaak overgeslagen wordt. Wij brengen eerst en vooral de technische eisen van uw product in kaart. Daarna worden de economische eisen bekeken. Welke investering had u voor ogen, hoeveel stuks wilt u per jaar laten maken, enzovoort?

Met deze resultaten in de hand kunnen wij de mogelijke richting bepalen en stellen we u een optimale materiaal-technologie-combinatie voor.

stap 2: Product Design
Creatief met realistisch Product design
Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je best vertrekt van een goede (technische) basis, om vandaaruit een mooi product te ontwerpen. Door van een realistisch design te vertrekken, vergroot u de kans op slagen.


stap 3: Engineering
Oog voor detail
In deze stap gaan wij uw product van begin tot eind technisch uittekenen, tot in de kleinste details. Met die tekeningen kan een fabrikant het product vervolgens maken of kan u een offerte opvragen bij uw leveranciers.

stap 4: Productie
Toegewijd aan kwaliteit
Als sluitstuk van het hele proces of als losstaande stap? Artori ondersteunt uw productie(partner) of voert deze voor u in eigen beheer uit.

Oosthoek 8

8570 Anzegem

056 90 32 30