Makers is een blad voor ondernemers die willen proeven van creativiteit. Er wordt een podium gegeven aan ondernemers, producten en diensten uit de regio in de context van productontwikkeling, creativiteit en innovatie. De doelstelling is om regionale ondernemers te informeren over de toegevoegde waarde die productontwikkeling kan bieden.

Met interessante cases die vertellen over regionale ondernemingen die productontwikkeling toepassen, willen we de lezers van Ondernemers sensibiliseren en stimuleren om creatieve vormgeving te implementeren. Aan de hand van een mix van interviews, portretten en verhalen van ondernemingen wordt de lezer op een zeer toegankelijke manier geïnformeerd over de wereld van productontwikkeling. Zowel korte artikels als uitgebreide cases helpen een beeld te scheppen voor de lezer. Verder dragen stijlvolle foto’s, grafieken en ander leuk beeldmateriaal hieraan bij.

In Makers wordt ook duidelijk hoe organisaties zoals Designregio Kortrijk, Voka en ook andere partijen kunnen helpen en ondersteunen bij deze implementatie. Deze hands-on katern is dus m.a.w. niet enkel voor de designkenner maar absoluut ook voor het volledige lezerspubliek van Ondernemers.

Makers vind je twee keer per jaar als bijlage bij het blad Ondernemers van Voka West-Vlaanderen.

Lees de verschillende edities hier:

Makers n°1

Makers n°2

Makers n°3

Makers n°4

Makers n°5

Makers n°6

Makers n°7

Makers n°8

Makers n°9

Makers n°10

Makers n°11

Makers n°12

Makers n°13