Bazookas

Doorheen de laatste jaren zijn smartphones en andere mobiele toestellen steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Ze bepalen je identiteit, tonen wie of hoe je bent en de kracht van zo’n klein toestel is tegenwoordig niet meer te onderschatten. Het zijn bijna digitale identiteitskaarten geworden die in je zak passen. Het zijn impactvolle en heel persoonlijke voorwerpen geworden. Die impact komt door hun ongelooflijke ervaringen en de manier waarop ze de virtual reality (virtuele realiteit) voeden waar we vandaag in vertoeven.

Bazookas is een creatief mobile agency die weet hoe je de volledige kracht van een mobile device kan loslaten om fantastische, persoonlijke ervaringen te creëren. Met de enorme ervaring die we al hebben opgebouwd in de mediawereld en de entertainmentsector, weten we als geen ander hoe we de aandacht van het doelpubliek kunnen trekken en deze te transformeren tot echte fans, in zowel de virtuele als de ‘echte’ realiteit.

We zijn het grootste Xamarin team in België en we hebben de expertise in huis om enterprise apps te bouwen en CRM, CMS of andere backends te verbinden met mobiele apps.

Ook onze mobile marketeers streven constant naar het beste resultaat: ze automatiseren mobiele marketingprocessen, maar ze zetten de pure data van deze processen ook om naar customer intelligence.

We are lean, mean and mobile.
We are Bazookas.

Hoefijzerlaan 17E

8000 Brugge

050 69 24 42