Leiedal lanceert #stoelfie wedstrijd langs de Leie

De Grote Verleieding staat synoniem voor vier maanden lang feest, muziek, sport, expo's en picknicks op en rond de Leie. Ontdek in de regio meer dan 30 bijzondere locaties die nauw verbonden zijn met en sterk beïnvloed door de Leie, deel er een stoelfie en win mooie prijzen. 

In het museum Texture kan u nog heel de zomer lang de tentoonstelling 'Metamorfosen' bezoeken. De tentoonstelling neemt u mee langs een stroom van verhalen en beelden over de Leie, van scheepvaart en stadsontwikkeling tot Leieprinsessen. Ook buiten de muren van het museum kan u uitgebreid kennismaken met de impact die de ‘golden river’ in het verleden, het heden en de toekomst heeft op onze regio. 40 reddersstoelen langs de Leie markeren uitgesproken locaties van Komen-Waasten tot Wielsebeke in het kader van Metamorfosen XL. De hele zomer is iedereen welkom om er even uit te blazen, te genieten van het landschap en de Leie haar verhaal te laten vertellen. De locaties vindt u terug op de Leieparkkaart op www.leiedal.be/leiepark.

Van 1 juli tot 31 augustus kan u verleiedelijke prijzen winnen met de #stoelfie wedstrijd. Neem een stoelfie in één van de drie categorieën, post hem op Facebook, Twitter, Instagram... en maak kans op een leuke prijs.

Sit and smile: neem een grappige, blije, ontroerende… selfie op de stoel
Prijs: gratis overnachting voor 2 personen in Barbootel Ahoi in Kortrijk

Sit and share: neem een selfie van zoveel mogelijk vrienden rond de stoel
Prijs: gratis boottocht voor 6 personen met de watertaxi Bleu Velvet

Sit and play: neem een selfie van een originele activiteit aan of rond de stoel
Prijs: picknickmand met lekkere streekproducten

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het slotweekend van De Grote Verleieding in september.

Via de Leieparkkaart op www.leiedal.be/leiepark kun je de ontwikkeling van het Leielandschap ook digitaal volgen in woord én beeld. De Leieparkkaart is ontwikkeld in het kader van het Europese project Value+ en ontsluit op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier informatie over gerealiseerde en geplande projecten op en langs de Leie. Alle #stoelfies kan u ook bekijken door te klikken op de stoelen op de Leieparkkaart.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.leiedal.be/stoelfie


De actie is een initiatief van intercommunale Leiedal, in samenwerking met de stad Kortrijk, Designregio Kortrijk, Waterwegen en Zeekanaal nv, Value+ en de Stedelijke Musea Kortrijk.

Leiedal lanceert #stoelfie wedstrijd langs de Leie

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
( Bekijk archief )

meer info

Over ons
Contact
Privacy statement