Innowiz stelt “train the trainer”-opleiding voor

Innowiz organiseert in oktober 2015 een 4-daagse opleiding voor creativiteitsexperts.

Innovation Wizard of ‘Innowiz’ is een samenwerking tussen designopleidingen en onderzoeksgroepen van de universiteit Gent en Howest. Innowiz is een methodologie en tool met als doel het creatieve denkproces toegankelijker te maken. Zo helpt Innowiz niet alleen de designers en developers, maar ook ondernemingen, studenten en organisaties.

In oktober 2015 organiseert Innowiz een 4-daagse opleiding die speciaal ontwikkeld is voor mensen die binnen een organisatie worden ingezet als creativiteitsexpert. Na de cursus zullen de deelnemers beschikken over de expertise om creativiteitsmodellen correct in te zetten en workshops en brainstormsessies voor te bereiden. De deelnemer zal niet alleen Innowiz ambassadeur worden, maar ook het aanspreekpunt zijn binnen de organisatie betreffende creativiteitstechnieken. Daarnaast zal de creativiteitsexpert bekend zijn met alle kanalen binnen Vlaanderen/Europa die innovatieprocessen ondersteunen.

Deze 4-daagse opleiding zal plaatsvinden op 7, 8, 22 en 29 oktober in Kortrijk. Verdere informatie over het programma is beschikbaar op de Innowiz website, klik hier. Wie voor 10 september bevestigt, geniet van een early bird korting van -10%. Vlaamse KMO’s kunnen dankzij de KMO-portefeuille ook genieten van subsidies. 

Innowiz stelt “train the trainer”-opleiding voor

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
( Bekijk archief )

meer info

Over ons
Contact
Privacy statement