SAVE THE DATE - Epiloog C2L3Play

Creativiteit en innovatie in het middelpunt van de economische en culturele ontwikkeling van de interregio Hauts-de-France - Wallonië - Vlaanderen

Op 7 en 8 oktober

Bij CLICK - Initialis Innovatiepool - Bergen - België

​GRATIS INSCHRIJVEN


Het Europese project C2L3Play – Cross Border Living Labs, gespecialiseerd in creativiteit en innovatieve methodologieën toegepast op de sector van de culturele en creatieve industrieën (CCI), loopt ten einde!

Gedurende 5 jaar hebben de 8 partners van het C2L3Play-project multidisciplinaire uitwisselingen ontwikkeld om projecten met een hoge toegevoegde waarde te ontwikkelen voor de interregio van Hauts-de-France, Wallonië en Vlaanderen in de CCI-sector. Er is innovatieve steun verleend aan projectleiders en er zijn prototypes of technologische bouwstenen ontwikkeld.

Om je deze vernieuwende methodologieën en de ontwikkelde projecten te laten ontdekken, organiseren de C2L3Play-projectpartners een creatieve bijeenkomst met tal van actoren uit de economische, culturele en innovatiewereld.


Epiloog C2L3Play

Een bijeenkomst voor bedrijven en het grote publiek, om je netwerk in de regio’s Hauts-de-France, Wallonië en Vlaanderen te ontwikkelen en de innovaties van de CCI-sector te ontdekken.

Het doel van dit evenement? Aantonen dat creativiteit en innovatie centraal staan in de economische en culturele ontwikkeling van de interregio Hauts-de-France / Wallonië / Vlaanderen.

 • Ben je gepassioneerd door de wereld van cultuur, creativiteit of design?
 • Ben je een bedrijf in de culturele en creatieve sector?
Programma

Masterclasses en conferenties (kunstenaars en bedrijven, nieuwe denkkaders, toepassingen voor digitale bemiddeling, kunstmatige intelligentie en CCI, enz.), tentoonstelling over innovatieve projecten die door het C2L3Play-project worden gestimuleerd, grensoverschrijdende netwerkvorming (Hauts-de-France, Wallonië, Vlaanderen).

7 oktober is gereserveerd voor bedrijven: business meetings, een bedrijfsbezoek, workshops en creativiteitssprints (Design Thinking, rapid prototyping en de voordelen daarvan voor bedrijven, intellectueel eigendom en blockchain, augmented ideation…)

Je wenst:

 • de innovatieve methodologieën voor projectondersteuning en de projecten die door C2L3Play worden ondersteund te ontdekken?
 • meer te leren over Design Thinking, rapid prototyping en de voordelen daarvan voor bedrijven, intellectueel eigendom en blockchain, augmented ideation, kunstmatige intelligentie ten dienste van CCI’s, kunstenaars ten dienste van bedrijven, nieuwe culturele paradigma’s…
 • je bedrijf in de CCI-sector te ontwikkelen en je knowhow bekend te maken?
 • je netwerk met actoren uit de Hauts-de-France, Wallonië en Vlaanderen uit te breiden en aan zichtbaarheid te winnen?

Kom, ontdek en ervaar creativiteit en innovatie ten dienste van bedrijven!

Op het programma: business meetings, workshops, creativiteitssprints, bedrijfsbezoeken, conferenties, tentoonstellingen en networking.

8 oktober is voor iedereen toegankelijk!

Heb je een passie voor de cultuur-, creatie- en designwereld?

 • Heb je interesse voor nieuwe innovatiemethodologieën?
 • Heb je feeling voor de sector van de culturele en creatieve industrieën (CCI)?
 • Ben je ondernemer, onderzoeker, creatieveling, student, of een geëngageerde burger?

Op het programma: masterclasses en een lezing door inspirerende actoren (kunstenaars, bedrijfsleiders, over nieuwe denkkaders, digitale tools, AI en CCI), tentoonstelling van door C2L3Play gesteunde living lab projecten, grensoverschrijdende netwerken (Hauts-de-France, Wallonië, Vlaanderen)

 • 07 > 08.10.2021
 • CLICK (UMONS Innovation Center III) – Initialis Innovation Pole
 • 30 Boulevard Initialis in Bergen – België
 • Op 8/10 is het mogelijk om het evenement ter plaatse of digitaal te volgen!

——–